Întrebări frecvente

În această secţiune poţi afla răspunsurile la unele dintre cele mai uzuale întrebări despre invitaţiile Woodnotes. Dacă răspunsul la întrebarea ta nu se regăseşte în această listă te rugăm să ne contactezi.

u

Cum comand?

Comanda se poate finaliza direct pe site-ul nostru.

După ce ţi-ai ales modelul preferat, selectezi numărul de invitaţii dorit (minim 25 bucăţi) şi adaugi produsul în coş. Apoi, pe pagina de checkout introduci datele tale de livrare şi facturare şi finalizezi comanda. După finalizarea comenzii te vom contacta telefonic pentru stabilirea detaliilor referitoare la invitaţia voastră.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a finaliza comanda, ne poţi contacta la adresa de email info(at)woodnotes.ro sau la numărul de telefon 0743 661 271.

u

Cât durează realizarea invitaţiilor?

După plasarea comenzii şi achitarea avansului, în 1-2 zile lucrătoare vă trimitem mostra electronică a invitaţiilor voastre, pentru a putea verifica corectitudinea datelor. După aprobarea mostrei, avem nevoie de 10-21 zile lucrătoare pentru finalizarea şi expedierea invitaţiilor (în funcţie de volumul de comenzi şi cantitatea comandată).

u

Cum plătesc?

Plata avansului de 50% se realizează prin transfer bancar. Pentru restul sumei poţi alege achiţi ramburs la primirea coletului sau tot prin transfer bancar.

u

Cum se realizează livrarea?

Livrarea invitaţiilor se face prin firma de curierat Fancourier. Livrarea este gratuită dacă localitatea în care locuiţi se află în aria de acoperire a Fancourier. Pentru mai multe informaţii despre livrare te rugăm vizitezi această pagină.

u

Ce dimensiuni au invitaţiile?

Dimensiunea invitaţiilor Woodnotes este de 165 x 100 mm, cu o grosime de 2 mm.

u

Din ce material sunt realizate invitaţiile?

Invitaţiile de lemn sunt gravate pe plachete de lemn de Mahon, lemn de Obechi, lemn de Nuc sau lemn de Tei. Mai multe informaţii despre materialele folosite la realizarea invitaţiilor Woodnotes poţi afla vizitând această pagină.

u

Cum sunt realizate invitaţiile?

După stabilirea modelului şi datelor ce urmează să fie imprimate, invitaţia este gravată cu laserul pe o plachetă de lemn, care este apoi şlefuită şi decorată cu diferite accesorii în funcţie de modelul ales.

u

Care este comanda minimă?

Pentru invitaţiile gravate pe lemn comanda minimă este de 25 de bucăţi.

u

Pot primi o mostră înainte de face comanda?

Da, îți putem trimite o mostră din modelul preferat de invitație. Invitația este gratuită și se percepe o taxă de transport în valoare de 12 RON. Mostra nu se poate personaliza.


WOODNOTES - INVITAŢII ORIGINALE DE NUNTĂ

© 2022 woodnotes.ro
Woodnotes.ro aparține de firma SC Kadoly SRL
CUI: RO17407549, J35/1031/2005
Toate drepturile rezervate.