Everlasting memories by Woodnotes

Lemnul înseamnă viaţă, renaştere, abundă în delicateţe şi unicitate. Astfel descriem şi invitaţiile Woodnotes realizate pe lemn… unice la fel ca dragostea voastră. Povestea Woodnotes a început din dorinţa de a le oferi viitori miri o experienţă unică într-una din cele mai speciale şi plăcute zi din viaţa lor.

Calităţile magistrale ale lemnului le-am decoperit în urmă cu 2 ani, realizând cadouri pentru cei dragi, prin intermediul micul nostru business de familie, Kadoly.ro

Am fost fascinaţi încă de la început de unicitatea care o are fiecare plachetă de lemn: variaţia de culori, mirosul specific, senzaţia lăsată în palmă şi amintirile care se crează ulterior.

Astfel, cu o oarecare timiditate însă cu o mare dorinţă în suflet, a început să prindă contur ideea realizării invitaţiilor de nuntă pe lemn. Ne-am dorit ceva diferit, unic, capabil să transmită nu doar prin cuvinte, tot ceea ce viitori miri simt odată cu apropierea căsătoriei.

Credem că o invitaţie este începutul tututor amintirilor frumoase din cadrul unei nunţii. Acel lucru aparte care rămâne şi după ce petrecerea a luat sfârşit, iar ori de câte ori este privită, te face să retrăieşti momentele de fericire şi bună dispoziţie.

Invitaţiile pe lemn Woodnotes rămân neschimbate odată cu trecerea timpului, păstrându-şi acea „clipire” care captează privirea încă de la început.

Pentru crearea invitaţiilor voastre puteţi alege din 4 variante de lemn: nuc, mahon, obechi şi tei. Cum fiecare copac este diferit, nu vor exista 2 plachete de lemn identice, fiecare relevându-şi unicitatea prin variaţiile subtile de nuanţe.

Oaspeţii nunţii voastre vor primi în dar nu doar simple invitaţii de nuntă, ci adevărate opere de artă de la natură. True everlasting memories.


WOODNOTES - INVITAŢII ORIGINALE DE NUNTĂ

© 2022 woodnotes.ro
Woodnotes.ro aparține de firma SC Kadoly SRL
CUI: RO17407549, J35/1031/2005
Toate drepturile rezervate.